Bývanie

Nemusíme byť všetci architekti, na to máme skutočných odborníkov

Bývať v byte s pekným, upraveným a zladeným interiérom chceme všetci. Je to základ toho, aby sme tam cítili dobre a mali pohodlie, ktoré nám môže poskytnúť iba domov. Pri zariaďovaní sa riadime hlavne svojimi požiadavkami a vkusom, aby vyhovoval predovšetkým obyvateľom bytu. Architektonické ateliéry zamestnávajú veľmi šikovných architektov, ktorí si poradia s každou požiadavkou zákazníka, či už ide o celú stavbu alebo len interiér. Medzi takých patrí aj architekt Marek Uhliarik a jeho spoločnosť Uhliarik Architects, s.r.o. Majú za sebou realizácie mnohých stavieb v komerčnej, rezidenčnej, obchodnej či bytovej sfére. Sú šikovní a dôraz kladú predovšetkým na prepracovanosť, sú známi individuálnym prístupom ku každej zákazke, ich projekty sa vyznačujú čistými líniami, premysleným dizajnom s použitím najmodernejších technológií aké dnes máme k dispozícii. Nimi navrhnuté stavby vynikajú harmóniou a citlivým začlenením do prostredia, pri ktorom aj s materiálmi narábajú citlivo.

podanie rúk

Dobré výsledky však majú aj ako interiéroví architekti, ktorí klientom ponúkajú šikovné nápady ako vylepšiť svoje bývanie so zámerom čo najviac doňho implementovať vkus a nápady majiteľa či užívateľa bytu. Prinášajú inovatívne postupy a pohľady na bežné riešenia, ktoré však v konečnom dôsledku pozdvihnú celý interiér na úplne inú úroveň a vnesú doň originálny nádych. Zákazník, ktorý ich osloví s prosbou o pomoc pri vyriešení interiéru, nebude sklamaný. Interiérový architekt si s ním prediskutuje jeho názory a nápady, aby vedel, ktorým smerom sa má jeho aktivita uberať. Navrhne svoje riešenie, no všetko predostrie aj majiteľovi a spolu urobia korekcie tak, aby boli nakoniec spokojní obidvaja.

landlord-unlocks-house-key-new-home-real-estate-agents-sales-agents_112699-358

My ako majitelia bytov či domov, sme užívateľmi, ale málokto z nás si trúfne na prerábanie interiéru, ktoré je rozsiahlejšie a pri ktorom je nutné vziať do úvahy viacero faktorov a všetky ich zladiť do jedného funkčného a celistvého riešenia. Výsledok našej aktivity nemusí vždy vyjsť dobre, a tak je fajn, ak si privoláme na pomoc skutočných majstrov v tomto odbore, ktorí si s tým hravo poradia.